Gå til hovedindhold

Om os

Entreprenørafdelingen

  • Læs op

Entreprenørafdelingen tilstræber at yde en høj service og en høj faglighed i opgaveløsningen, for derved at leve op til vores "kunders" krav og forventninger. Vores "kunder" er borgere og brugere af Ikast-Brande Kommunes veje, stier, grønne områder og institutioner.

Uanset hvilken opgave, der løses, vil det ske med fokus på:

- Høj kvalitet
- Tidssvarende løsninger
- Høj effektivitet
- Stor grad af kundetilfredshed
- Arbejdsglæde blandt alle vores ansatte

Hovedparten af de opgaver, som Entreprenørafdelingen løser for Ikast-Brande kommune er beskrevet i "Driftsarbejder i Ikast-Brande Kommune - veje og grønne områder"

Driftsarbejder i Ikast-Brande Kommune - veje og grønne områder, fastlægger omfanget af de opgaver som Entreprenørafdelingen udfører for Ikast-Brande Kommune. Veje og områder er inddelt i 3 serviceklasser A,B og C med hver deres niveau for drift og vedligeholdelse.

"Driftsarbejder i Ikast-Brande Kommune - veje og grønne områder" er godkendt af Teknik- og Miljøudvalget.

Socialt ansvar
Entreprenørafdelingen er meget bevidst om det sociale ansvar, vi har som arbejdsgivere, for at give medarbejdere med særlige behov en god og meningsfuld hverdag.

Omkring 10-15 % af vores medarbejdere er ansat enten som flexjobbere, nyttejobbere, seniorjobbere, praktikanter eller tilsvarende. Langt de fleste udfører en almindelig jobfunktion under hensyntagen til deres personlige behov, med den støtte fra kollegaer, som netop de har brug for.